Se uddrag fra min næste tegneserie: teenagere, sommer, sol, 90’erne, Nordjylland

Det skrider godt fremad med min næste tegneserie, som indtil videre har titlen ‘Sangen, vi ikke kendte’.

Ligesom min debut ‘Den forfinede klunser‘ er det en historie, som tager udgangspunkt i hverdagen. Den foregår i løbet af en weekend i juni 1990 og handler om den 14-årige fortæller, Jannick, som bor i Nordjylland med sin mor, lillebror Nis og storesøster Karen.

Temaer i min næste tegneserie

Det primære tema i historien er Jannicks forelskelse og seksuelle betagelse af storesøsterens 19-årige veninde, Agnete. Et andet tema er lillebrorens Nis’ mulige psykiske sygdom, og hvordan familien forholder sig til den (eller nærmere ikke forholder sig til den).

Jeg har p.t. færdiggjort 44 sider, og det er næsten halvvejs. Jeg regner nemlig med, at den færdige bog bliver mellem 90 og 100 sider.