Den forfinede klunser

Den forfinede klunser er min debutbog. Det er en grafisk novellesamling med tre forskellige historier:

Titelhistorien ‘Den forfinede klunser’ handler om en antikvitetshandler og hans søn, som passer butikken en almindelig lørdag morgen. Men heller ikke denne dag er der ret mange kunder i butikken, og drengen bliver sendt ud på det sædvanlige ærinde.

den-forfinede-klunser_283459I ‘Gensynet’ møder vi Monika, som tilfældigt støder ind i en gammel bekendt i baren på et hotel en sen aften. Mødet får konsekvenser for dem begge i løbet af den kommende nat.

I ‘Cyklen’ møder vi drengen Mads, som en aften opdager, at hans nye cykel er blevet stjålet. Nogle dage efter er han på vej hjem fra skole, da han ser en mand køre forbi på en cykel, som godt nok ligner Mads’ egen …

Bogen blev nomineret til Pingprisen for bedste danske debut i 2014 – læs mere om det her.

Se et preview og køb bogen på forlaget Fahrenheits hjemmeside.

Sagt om bogen

“I hver historie dukker nogle sprækker eller revner eller ridser op undervejs – gådefulde og foruroligende. Ikke alt er, som man lige forventer. Det er faktisk fint gjort (****).”

Ekstra Bladet

“Med sine tre små noveller skriver Christer Bøgh Andersen sig på fornem vis ind blandt de mange talentfulde tegneserietegnere vi har i Danmark. Jeg håber, vi kommer til at se mere fra hans hånd. Det ville bestemt være berettiget.”

Kulturkapellet

“På den måde er der både skidt og kanel til Christer Bøgh Andersens debuttegneserie, men så er der noget at forbedre til de følgende udgivelser, og det håber jeg, der kommer, for hans talent for at skildre hverdagen i al sin trivialitet er glimrende og kærkommen (***).”

Nummer 9

Luchacomico er en podcast om tegneserier, og i udgaven fra marts 2015 er ‘Den forfinede klunser’ på dagsordenen i ti minutters tid. Det er ca. 35 minutter inde i podcasten, som kan høres eller hentes på nedenstående link.

Luchacomico

Frederiksberg Lokalavisen har også interviewet mig i juni 2015 op til Copenhagen Comics og lavet en artikel og bogen og mig.

Frederiksberg Lokalavisen