Explainer video er en unik måde at formidle dit budskab

En explainer video er en kort online-video, der bruges til at forklare et produkt, en budskab eller et koncept på en letforståelig måde. Explainer videoer kan fx bruges til markedsføring, undervisning, kundemøder, mulighederne er mange.

Jeg laver explainer videoer med speed-drawing

Når jeg laver explainer videoer, bruger jeg en form for animationsfilm, som kaldes speed-drawing.

I en speed drawing video ser man tegninger, der tager form, mens filmen kører, ofte sammen med med andre animationer. Som regel har filmen også en forklarende speak, der følger illustrationerne og forklarer, hvad der sker i filmen.

Nedenfor kan du se et eksempler på en explainer video, som jeg har lavet på denne måde. Kontakt mig her, hvis du vil have en snak om eller et tilbud på en explainer video.

Fem gode grunde til at du skal bruge en explainer video:

1. Explainer videoer er visuelt attraktive. Alle mine illustrationer i filmene er tegnet i hånden. Tegninger er en nem og sjov måde at fange din  målgruppes opmærksomhed.
2. Du kan formidle et komplekse budskaber på en enkel og forståelig måde.
3. Explainer videoer er nemme at dele på sociale medier. Så du kan nå ud til et bredt publikum.
4. De kan bruges til at præsentere virksomheder, tjenester og produkter på en sjov og engagerende måde.
5. Explainer videoer er nemme at tilpasse og kan opdateres med nye informationer efter behov.
6. Explainer videoer kan nemt oversættes til andre sprog og nå ud til et internationalt publikum.

Få et tilbud på en explainer video

Står du selv og skal bruge en explainer video? Jamen, så tøv ikke med at kontakte mig. Vi kan tage en snak om mulighederne, og du kan få et uforpligtende tilbud på en film.

Normalt vil et samrbejde starte med et møde, hvor vi laver manuskript sammen. Det kan være fysisk eller online. Her trækker jeg på mine over 10 års erfaring som tekstforfatter for at sikre, at vi får lavet et manuskript, der rammer din målgruppe.

Efterfølgende laver jeg et storyboard, som du får til godkendelse. Når det er klart, laver jeg tegningerne, som du også får til godkendelse. Når det er helt på plads, klipper jeg filmen sammen, vi får lavet en speak, og så er filmen klar til din hjemmeside, sociale medier, kundemøde eller hvor du ønsker at vise den.

Se flere eksempler på explainer videoer

Film lavet for Kompan og Bevæg dig for livet om at etablere et udendørs træningsområde.

Film lavet for eSmiley om FoodWaste, et it-værktøj til at reducere madspild i virksomheder og organisationer.