Speed drawing video - en nem måde at formidle et budskab

En speed drawing video er en form for animationsfilm. I en speed drawing video ser man tegninger, der tager form, mens filmen kører, krydret med forskellige animationer. Ofte har filmen også en forklarende speak, der følger illustrationerne og forklarer, hvad der sker på skærmen.

Andre navne for speed drawing video kan være explainer video, fast drawing video eller whiteboard video.

Tegnede videoer er sjove og engagerende

Speed drawing video er en nem måde at gøre et budskab eller et koncept forståeligt på en sjov måde.
Det kan fx være et produkt, som skal forklares til en kunde, en kompleks optagelsesproces eller lignende, som skal formidles til en række ansøgere, et eller flere budskaber i en kampagne – mulighederne er uendelige.
Filmene kan bruges på din hjemmeside, sociale medier, på messer, til møder, salgspræsentationer mm. Uanset sammenhængen er tegninger en god måde at fange din målgruppes opmærksomhed på, fordi de er sjove og engagerende.
Nedenfor kan du se eksempler på film, som jeg har lavet. Kontakt mig her, hvis du vil have en snak om eller et tilbud på en speed drawing film.

Skal vi lave en speed drawing video sammen?

Hvis du ønsker et samarbejde om en speed drawing video, starter vi normalt med et møde, hvor vi laver manuskript sammen. I denne fase trækker jeg på mine over 10 års erfaring som tekstforfatter for at sikre, at vi får lavet et manuskript, der rammer plet i forhold til din målgruppe.
Så laver jeg et storyboard, som du får til godkendelse. Når det er klart, laver jeg tegningerne, som du også får til godkendelse. Når det er helt på plads, klipper jeg filmen sammen, vi får lavet en speak, og så er filmen klar til din hjemmeside, sociale medier, kundemøde eller hvor du ønsker at vise den.
Kontakt mig endelig, hvis du vil have en snak om eller et tilbud på en speed drawing film.

Se flere eksempler på speed-drawing film

Film lavet for Kompan og Bevæg dig for livet om at etablere et udendørs træningsområde.

Film lavet for eSmiley om FoodWaste, et it-værktøj til at reducere madspild i virksomheder og organisationer.

Film lavet for eSmiley om elektronisk egenkontrol.

Film om pausekultur og restitution. Lavet for BFA Velfærd og Offentlig Administration.

Kampagnefilm om pleje- og aflastningsfamilier lavet for Københavns Kommune.

Film om børn og unge-udvalget i Københavns Kommune.