Speed drawing film kan forklare dit budskab

Speed drawing film er en nem måde at gøre et budskab eller et koncept forståeligt på en sjov måde.

Det kan fx være et produkt, som skal forklares til en kunde, en kompleks optagelsesproces eller lignende, som skal formidles til en række ansøgere, et eller flere budskaber i en kampagne – mulighederne er uendelige.

Filmene kan bruges på din hjemmeside, sociale medier, på messer, til møder, salgspræsentationer mm. Uanset sammenhængen er tegninger altid en nem måde at fange publikums opmærksomhed på.

Nedenfor kan du se eksempler på film, som jeg har lavet. Kontakt mig her, hvis du vil have en snak om eller et tilbud på en speed drawing film.

Skal vi lave en speed drawing film sammen?

Hvis du ønsker et samarbejde om en speed drawing film, starter vi normalt med et møde, hvor vi laver manuskript sammen. I denne fase trækker jeg på mine over 10 års erfaring som tekstforfatter for at sikre, at vi får lavet et manuskript, der rammer plet i forhold til din målgruppe.

Så laver jeg et storyboard, som du får til godkendelse. Når det er klart, laver jeg tegningerne, som du også får til godkendelse. Når det er helt på plads, klipper jeg filmen sammen, vi får lavet en speak, og så er filmen klar til din hjemmeside, sociale medier, kundemøde eller hvor du ønsker at vise den.

Kontakt mig her, hvis du vil have en snak om eller et tilbud på en speed-drawing film.

Film lavet for eSmiley om FoodWaste-værktøj, som kan reducere madspild. Filmen er et godt eksempel på, hvordan man kan bruge speed drawing til forklare et produkt hurtigt og på en kreativ måde til en potientiel kunde.

Film lavet for eSmiley om elektronisk egenkontrol

Film om pausekultur og restitution. Lavet for BFA Velfærd og Offentlig Administration.

Kampagnefilm om pleje- og aflastningsfamilier lavet for Københavns Kommune

Film om børn og unge-udvalget i Københavns Kommune